avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legalitatea fertilizarii in vitro
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legalitatea fertilizarii in vitro

Buna ziua.Intru direct in subiect.Fostul Ministru al Sanatatii, Balzac, care nu are absolut nimic in cap a dat un ordin prin care a nenorocit sute de femei disperate care doresc un copil.Prin acest ordin fertilizarea in vitro a fost declarata ilegala in Romania.
Intrebare:Care este portita legala ca aceste operatii sa poata fi efectuate in continuare?pot pacientele sponsoriza spitalul, pot dona o suma care sa acopere cheltuielile operatiei, in conditiile in care casa de sanatate nu suporta cheltuielile pt asemenea interventii?
Cer specialistilor de pe acest site sa ofere solutii la aceasta problema mult prea serioasa!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:58, 24 Octombrie 2009
Gratis oricum nu o va face nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare tratament medical toderascugabriel toderascugabriel Buna ziua, Va rog un sfat sau o indrumare. Sunt salariat cu CIM de 20 de ani si eu si sotia si deoarece nu am putut avea copii am apelat la fertilizarea in ... (vezi toată discuția)
Ajutor banesc pentru interventii chirurgicale filipioan46 filipioan46 Doresc un ajutor din fonduri europene pentru operatie de coloana.1.Cum pot obtine acest ajutor.numarul meu de tel. 0749849355. va multumesc. (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate gabri22 gabri22 Buna ziua am si eu o intrebare referituare la cardul european de sanatate....tatal meu a fost gasit cu o tumoare la gat in spital in romania....nu a facut ... (vezi toată discuția)