avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil cu sediu social (contract comodat)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil cu sediu social (contract comodat)

Buna.
Am un imobil pe care vreau sa il vand. Am sediu social la un SRL in baza unui contract de comodat.
Nu mai am nicio legatura cu firma aceea, nici nu mai stiu daca administratorul mai traieste!
Pot avea probleme cu vanzarea?
Ce ar trebui sa fac?
Multumesc de ajutor.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
anamaria2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: anamaria2015 , utilizator 15:56, 19 Octombrie 2017
Am scos un cerificat online de la RC si firma e in functiune. Firma e plina de datorii si executorii stau la rand. Deci are un motiv foarte concret sa nu dea semne de viata.
Nu pot vinde totusi imobilul?
anamaria2015, utilizator
Intr-adevar,puteti solicita restituirea anticipata conf.art.2156 NCC" Comodantul poate cere resituirea bunului inainte de momentul prevazut la art.2155 alin.(1) atunci cand are el insusi o nevoie urgenta si neprevazuta de bun,atunci cand comodatarul decedeaza sau atunci cand isi incalca obligatiile."
Multumesc pentru raspuns!
Cui trebuie sa fac aceasta solicitare?
trandafir2, moderator
Notificati prin executor judecatoresc resituirea si apoi actiune in instanta
Notific degeaba, ajunge tot la mine la imobil, unde a avut buletinul (care acum este expirat).
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract comodat. am obtinut o casa prin donatie. Taximetrist Taximetrist Am obtinut o casa prin donatie. In acest acasa exista un contract de comodat pentru un punct de lucru SRL. Pot anula acest contract de comodat eu nedorind sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare autoturism ytalyanu ytalyanu as dori sa ma lamuriti cum as putea cere restituirea autoturismului instarinat prin contract de comodat,anainte de termen.deoarece cel caruia i-am dat masina ... (vezi toată discuția)
Comodat este sigur? ContSters42601 ContSters42601 Hristos a inviat! Doresc sa achizitionez o masina de la o persoana dar sa o folosesc pe numele sau ca sa nu platesc taxa de mediu. 1.Daca inchei un ... (vezi toată discuția)