avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate FURNIZOR SERVICII INTERNET
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

FURNIZOR SERVICII INTERNET

Buna dimineata. Va rog sa imi spuneti daca astazi cand echipa de teren a furnizorului de internet ca care sunt abnat, va pleca de la domiciliul meu, am dreptul sa le cer in scris opinia la care vor ajunge in urma testelor care le vor face, pentru ca in viitor daca se va dovedi ca nu e corect rezultatul la care au ajuns, si pe care ei il sustin de luni de zile, sa pot apela la inchiderea abonamentului de internet, sau la schimbarea exhipamentului primit de la ei, fara ca eu sa suport un cost.

Echipa ajunge astazi duoa ora 15, daca cineva imi poate raspunde, as fi bine.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ore de munca fisa postului casiera casiera Eu lucrez la RATB casiera si in fisa postului scrie urmatoarele :\"Zilnic la inceputul programului se prezinta la casieria de care este arondat pentru a-si ... (vezi toată discuția)
Transfer internet de la o adresa la alta carmen_marine carmen_marine Buna seara! Fratele meu a stat cu chirie la bloc si a facut abonament la internet pe numele lui, pe o perioada de 15 luni. Dupa 3 luni s-a mutat intr-o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange Tudor Mincu Tudor Mincu Buna ziua, Am o problema cu Orange. In Decembrie 2009 am achizitionat un telefon Blackberry 8520 Curve de la ei, cu abonament de 20 de euro (TVA inclus). ... (vezi toată discuția)