Am si eu o poveste a unei prietene...Ea este maritata de aproape 8 ani din care rezulta si 3 copiii intre 1 an si 6 ani,primii 5 ani a stat sub acelasi acoperis cu socrii ei fiind consumatori foarte rai de alcool si a trait foarte rau,adica jignita,injurata,data afara din casa si curte cu copiii mici,sotul ei pe.atunci tinandu.i parte si purtandu.se frumos cu ea si ea iubindu.l foarte mult ,i.a acceptat si parintii care sunt inraiti de alcool si faptul ca nu avea conditii,adica curent,un venit in casa,casa era foarte veche...dupa acei 5 ani s.au mutat la casa lor facuta pe banii primiti din nefericitul deces al cumnatului ei in italia intr.un accident de masina,de.atunci au trecut 3 ani pana in prezent,ea traieste tot la fel cu socrii ei,doar ca nu o mai pot da afara din casa,dar de 3 ani sotul ei s.a schimbat total de cand a luat acei bani, primul an a inselat.o si de.atunci au fost cateva batai aplicate de fata cu copiii lor,jigniri si injuraturi pana in prezent,ea a inceput sa riposteze verbal si sa.i ceara sa nu mai vina socrii la ei si el sa inceteze cu gesturile lui...vreau sa mai mentionez ca acei copiii cand vin socrii la ei,se sperie si fug deoarece socrii cand vin acolo sub influenta prea mare a alcoolului,fac foarte urat,tipa si da cu pumnul in usa,mobila...Intrebarea mea este: DACA EA VREA SA PLECE DE LA SOTUL EI,ISI POATE LUA CELE 3 FETITE CU EA CHIAR DACA NU ARE O LOCUINTA A EI? Mama ei este in strainatate si sa treaca granita nu poate pt sunt trecute pe numele lui si el nu vrea,dimpotriva ii spune ca nu poate pleca din casa lui pentru ca nu are casa unde sa le duca si el are si case si conditii...Ma scuzati pentru acest roman,va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
06:26, 7 Noiembrie 2017