avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Buna ziua,
va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare :
Am fost in concediu de cresterea a copilului din 2013 pana in 2017 ( pentru 2 copii - 2 ani pentru fiecare copil) in septembrie 2017 trebuia sa ma intorc la munca dar mi-am bagat demisia acum sunt insarcinata de o luna cu cel de-al 3 lea copil. Mai pot beneficia de CCC pentru cel de-al treilea copil ? iar daca nu atunci ar fi ceva de facut pentru a beneficia ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 15 Noiembrie 2017
Atunci nu înțeleg cum de mai pot intra in CCC3 dupa ce mi-am dat demisia dar mă bazez pe ce mi-ați scris.multumesc
OUG 111/2010
art.2
...
(5) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
....
g) au beneficiat de concediu si indemnizatie lunara pentru cresterea copilului;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire indemnizatie elutza elutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. desi am citit noua lege a indemnizatiilor nu am reusit sa ajung la o concluzie. Pana in data de 16 august ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc edo23 edo23 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o persoana in urmatoarea situatie beneficiaza de indemnizatie crestere copil: - data estimata a nasterii Iunie 2017 - ... (vezi toată discuția)