avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nume incomplet în contractul de vânzare-cumpărare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nume incomplet în contractul de vânzare-cumpărare imobil

In 1995 sotul a cumparat un imobil de la firma unde lucra iar numele meu , in calitate de sotie, este incomplet, eu avand 2 nume . Cetrebuie facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: saturniana14 , utilizator 12:47, 13 Noiembrie 2017
Mergeti la vanzator si faceti un supliment la contr.v-ccumodificarea corespunzatoare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc un extras cf de informare pentru un imobil, dar știu numai numele proprietarului și adresa. Îl pot obține online? dumitrudd dumitrudd Buna ziua,Doresc sa obtin un extras CF de informare al unui apartament situat in Aiud ,jud. Alba. Cunosc doar: Numele proprietarului si adresa (str, nr, etaj ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil mostenit de la parinti ancris ancris Buna ziua Am mostenit apartamentul parintilor ,am succesiunea facuta si vreau sa vand apartamentul. La notariat mi s-a cerut certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare ELENA BOSTINA ELENA BOSTINA Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui imobil dobandit de promitentii vanzatori in baza Legii 112/1995, promitentii vanzatori fiind sot si ... (vezi toată discuția)