avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare domiciliu minor

Buna ziua!As vrea sa stiu daca pot cere mutarea domiciliului fiului meu cu mine in Spania,de aici din străinătate. In urma unei relatii de concubinaj am.un baietel.de 7 ani.Dupa despartirea de concubinul meu,in urma unui proces in instanta,mi s-a incredintat minorul.spre crestere si educare,avand custodie comuna.Eu m-am căsătorit, avand alti 2 copii nascuti in strainatate unde locuim impreuna cu minorul. Fostul meu concubin nu a fost de acord cu plecarea mea in străinătate asa ca am apelat tot la instanța si am obtinut acordul acesteia de a parasi tara impreuna cu minorul.Avem un proces in desfasurare dar avand multe amânări as vrea sa stiu daca se poate face ceva din străinătate pentru a obtine stabilirea domiciliului minorului cu mine.Mentionez ca fiul meu este scolarizat in strainatate, si in baza de date figureaza ca intretinut de sotul meu,ca si ceilalti 2 copii.Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
leyre, utilizator
Cel mai recent răspuns: leyre , utilizator 18:03, 13 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati putea avea sanse dar procesele de acest fel se judeca pe argumente si probe concrete si nu la un mod general.

La o prima vedere pare sa aveti sanse dar depinde de foarte multe lucruri concrete.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului bebelush bebelush buna seara.am un copilas de 4 anisori.am fost in concubinaj timp de 5 ani.dupa ce ne-.am despartit,din motive de violente repetate in fata copilului,am ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor ConstantinDaniela ConstantinDaniela Bună seara! Am nevoie de un răspuns pentru urmatoarea situație: Fetita mea, în vârstă de 6 ani jumătate, în momentul de față este la tatăl ei. Noi ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala adelinmadalin adelinmadalin buna tuturor.. ma numaesc constantin madalin am 25 de ani si sunt muncitor la o fabrica in urma cu 3 ani aprox am avut o relatie de concubinaj din care a ... (vezi toată discuția)