Buna ziua!As vrea sa stiu daca pot cere mutarea domiciliului fiului meu cu mine in Spania,de aici din străinătate. In urma unei relatii de concubinaj am.un baietel.de 7 ani.Dupa despartirea de concubinul meu,in urma unui proces in instanta,mi s-a incredintat minorul.spre crestere si educare,avand custodie comuna.Eu m-am căsătorit, avand alti 2 copii nascuti in strainatate unde locuim impreuna cu minorul. Fostul meu concubin nu a fost de acord cu plecarea mea in străinătate asa ca am apelat tot la instanța si am obtinut acordul acesteia de a parasi tara impreuna cu minorul.Avem un proces in desfasurare dar avand multe amânări as vrea sa stiu daca se poate face ceva din străinătate pentru a obtine stabilirea domiciliului minorului cu mine.Mentionez ca fiul meu este scolarizat in strainatate, si in baza de date figureaza ca intretinut de sotul meu,ca si ceilalti 2 copii.Va multumesc anticipat!
Custodia copilului
bebelush
buna seara.am un copilas de 4 anisori.am fost in concubinaj timp de 5 ani.dupa ce ne-.am despartit,din motive de violente repetate in fata copilului,am ... (vezi toată discuția)