avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care sunt urmarile in cazul in care o companie nu si-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care sunt urmarile in cazul in care o companie nu si-a mai desfasurat activitatea, insa angajatul nu si-a dat demisia, acesta poate iesi la pensie? In plus, ce se intampla daca a beneficiat de servicii medicale in acest timp?

Buna ziua,

As avea nevoie de ajutorul dvs intr-un caz in care o companie nu si-a mai desfasurat activitatea, insa nu s-a inchis, singurul angajat ramanand cu contractul activ.

Angajatul a beneficiat de servicii medicale in perioada in care nu a mai lucrat la acea companie, contributiile sale nefiind platite.

Ce poate face angajatul astfel incat sa poata iesi la pensie si pentru a acoperi contributiile la sanatate si pentru pensie?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
lauraiacob, utilizator
Cel mai recent răspuns: lauraiacob , utilizator 20:05, 30 Ianuarie 2018
Multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensii marinasimionescu marinasimionescu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca legislatia in vigoare prevede/mai prevede plata din proprie initiativa si in ce conditii a contributiilor la sistemul ... (vezi toată discuția)
Optiuni pensie - persoana cu stagiu de cotizare incomplet diana_b_20 diana_b_20 Buna ziua, Tatal meu are 67 de ani si ar fi trebuit sa se pensioneze acum doi ani, insa dosarul de pensie i-a fost respins pe motiv ca nu a efectuat stagiul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil melcsy melcsy Este posibila acoperirea unor perioade lipsa din perioada legala de 12 luni anterioare nasterii copilului, prin plata retroactiva a unor contracte de asigurare ... (vezi toată discuția)