avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata in contul altei persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata in contul altei persoane fizice

Un angajat doreste sa ii platesc o diferenta la un decont de cheltuieli intr- un cont bancar care nu este al sau. El nu are cont bancar si doreste sa ii fie virati in contul unui prieten. Ar trebui sa depuna la firma o imputernicire legalizata pt asta? Sau e suficienta o simpla imputernicire prin care declara contul si numele persoanei in contul careia doreste sa- i fie virati banii, fara legalizare? Multumesc. P.S. sper ca am pus cat de cat unde trebuie intrebarea, chiar n- am stiut ce categorie sa aleg in forum :)
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata decontului în contul altei persoane fizice decât angajatul lorella lorella Un angajat doreste sa ii platesc o diferenta la un decont de cheltuieli intr- un cont bancar care nu este al sau. El nu are cont bancar si doreste sa ii fie ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare lorecriss lorecriss Buna seara! Imi poate spune cineva ce se intampla mai departe:Dupa 1 an de zile,in sfarsit mi s-a admis cauza.Adica o sa imi recuperez banii.Am avut ultimul ... (vezi toată discuția)
Procura notariale pentru drepturi salariale olimpiu2009 olimpiu2009 Buna seara, Am un prieten care are o datorie la mine si nu pot sa recuperez banii de la el pentru ca din pacate este si un pasionat al jocurilor de ... (vezi toată discuția)