avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara ptr 2 copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara ptr 2 copii

Am 2 baieti cu 2 neveste. primul baiat are 27 ani si am incheiat cu plata pensiei.
pensia era stabilita % din salariu 16.5% ptr fiecare.
Cel de-al 2 lea are 12 ani,
Mama lui, de care am divortat, ma ameninta cu Proces ptr cresterea pensiei.

Ce spune legea, faptul ca am terminat cu primul , ma obliga sa i dau mai mult celui mai mic?...sau ramane 16.5% in continuare?
Multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:35, 16 Noiembrie 2017
Da, plafonul poate fi majorat, poate sa atinga 25 % din veniturile nete efective, nu mai putin de salariul minim pe economia nationala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere procent pensie alimentara la aparitia unui alt minor. alxml alxml Buna ziua! Situatia este urmatoarea: Platesc pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara, in valoare de 25% din venitul net. In ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere ContSters236612 ContSters236612 In cazul divortului care este procentul pt.pensia de intretinere a copilului? Reclamantul mai are un copil din alta casatorie care locuieste in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară minor stabilită în procente. cum o pot obține din venitul actual al tatălui? Anna101 Anna101 Buna seara, Va rog a-mi da niste sfaturi in ceea ce priveste pensia alimentara a unui minor. In urma cu 2 ani si jumatate in urma unei hotarari judecatoresti, ... (vezi toată discuția)