avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Adresa Comisiei de soluționare a contestațiilor a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Adresa Comisiei de soluționare a contestațiilor a Curții de Conturi

Buna ziua,
As vrea sa aflu adresa Comisiei de solutionare a contestatiilor Curtii de conturi , va rog daca se poate comunica
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 11:12, 17 Noiembrie 2017
Contestatia se depune la Curtea de Conturi, care o va trimite Comisiei.
Curtea de conturi
Adresa: Str. Lev Tolstoi nr. 22-24, cod 011948, sector 1, Bucureşti, România
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si doar dupa ce primesc raspus la contestatie pot formula actiune in instanta de anulare a deciziei Curtii de conturi? Sau care e excat procedura de urmat, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in acest sens.
Nu! Nu se poate pentru ca decizile Curtii de Conturi sint obligatorii pentru institutia controlata. Acea institutie va lua toate masurile dispuse, inclusiv de recuperarea prejudiciilor. In acest sens, parte in proces va fi institutia controlata si niciodata Curtea. La actiunea institutiei controlate veti avea posibilitatea sa va aparati.
Multumesc pentru raspuns. Deci am doar posibilitatea de a formula contestatie impotriva decizei curtii de conturi adresata Comisiei ptr. solutionarea contestatiilor? iN INSTANTA NU SE MAI POATE CERE ANULAREA?

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie emisa de camera de conturi judeteana irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 O decizie a Camerei de Conturi Judetene unde poate fi contestata si in cat timp de la primirea ei ? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)
Modul de contestare a deciziei de prelungire a termenului pentru realizarea unor masuri dispuse de curtea de conturi marinescu999 marinescu999 Mentionez ca in 2011 Curtea de Conturi a dispus unei institutii publice niste masuri. Institutia respectiva a contestat acele masuri in instanta iar instanta ... (vezi toată discuția)