avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Adresa Comisiei de soluționare a contestațiilor a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Adresa Comisiei de soluționare a contestațiilor a Curții de Conturi

Buna ziua,
As vrea sa aflu adresa Comisiei de solutionare a contestatiilor Curtii de conturi , va rog daca se poate comunica
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 11:12, 17 Noiembrie 2017
Aici trebuie sa intervina un rationament practic, in cadrul legal existent si anume: De ce as incepe eu un proces in anulare act administrativ, in contencios (Decizia in solutionarea contestatiei) si sa ma lupt cu Curtea de Conturi a Romaniei si nu as lasa institutia obligata sa duca la indeplinire masurile, sa ma dea in judecata ea si eu sa ma apar. Pai in primul rind voi avea ca si "adversar" o institutie ( in care sint salariat sau chiar conducator), care ea insasi nu crede in propriul demers (obligata de lege sa-l faca - e un fel de hara-kiri). In al doilea rind anihilez potentialul imens profesional al reprezentantilor curtii care nu mai sint parte in proces si nu pot interveni. Ei se vor multumi ca si-au facut treaba, dar justitia a anulat si toata lumea e multumita. D.voastra alegeti calea eficienta, legale fiind amindoua. Vorbim acum de strtegia de a obtine o solutie, nu facem decit sa gindim, nu sa dam citate din legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie emisa de camera de conturi judeteana irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 O decizie a Camerei de Conturi Judetene unde poate fi contestata si in cat timp de la primirea ei ? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)
Modul de contestare a deciziei de prelungire a termenului pentru realizarea unor masuri dispuse de curtea de conturi marinescu999 marinescu999 Mentionez ca in 2011 Curtea de Conturi a dispus unei institutii publice niste masuri. Institutia respectiva a contestat acele masuri in instanta iar instanta ... (vezi toată discuția)