avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce trebuie sa fac pentru a putea conduce pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce trebuie sa fac pentru a putea conduce pe teritoriul Belgiei?

Sint cetatean roman insa locuiesc cu rezidenta in Belgia!Am facut o greseala in trafic mai exact am lovit o masina in parcare fara sa sesizez am plecat de la locul resoectiv ca urmare mi s-a suspendat permisul de conducere romanesc pe o perioada de 1 luna de zile in plus ma obliga sa repet examenul teorie practic si psihologic ceea ce este foarte greu de obtinut deoarece ma obliga sa le dau in flamanda!intrebarea mea este:Am drptul sa dau examenele si sa fac cerere pt jumatate de permis belgian cum este legal pt cetatenii belgieni sau ce as putea face ot a putea conduce din nou pe teritoriul belgiei ?Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Permis preschimbare belgia mariusserdenciuc mariusserdenciuc Buna ziua, am dobandit dreptul de a conduce in Romania, in urma cu 3 ani am plecat in Belgia si conform cu legile belgiene am fost nevoit sa preschimb carnetul ... (vezi toată discuția)
Romanii cu handicap paria sociala a europei ContSters290705 ContSters290705 Sunt persoana cu handicap grad 2 (poliartrita reumatoida ) in 2009 am plecat in belgia unde mam casatorit legal primind si rezidenta permanenta . Candf ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Loredana 87 Loredana 87 Va deranjez si eu cu o intrebare .soțul meu este belgian mutat la noi in tara in belgia are permisul zic aia suspendat dar ca sa il recupereze în 2021 ... (vezi toată discuția)