avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Banări Ban temporar parvanaurica@yahoo.com
Discuție deschisă în Banări

Ban temporar parvanaurica@yahoo.com

Utilizatorului parvanaurica@yahoo.com i-a fost suspendat accesul la forum pe o perioadă de șapte zile, timp necesar pentru ca acesta să citească și să își însușească Regulamentul de postare, regulament potrivit căruia atacul la persoană este interzis.

Alte discuții în legătură

Cum se aplica sanctiunile pentru incalcarea regulamentului forumului? Alin Popescu Alin Popescu Scriu acest text pentru ca au fost mai multe intrebari in ultima perioada, legata de modul in care se aplica sanctiunile din Regulamentul ... (vezi toată discuția)
Nedumirire: de ce prietenul meu nu mai poate scrie in forum? maichel maichel un prieten abonat la avocatnet a fost stopat de la intrebari,raspunsuri in forum si utilizotoeri spunandu-i-se \"utilizator b a n a l ??!!.. cine poate sa ... (vezi toată discuția)
Retinere din salariu functionar public, litigiu pe rolul instantei vasilica53 vasilica53 Revin la o alta inrebare,am primit in luna februarie decizie de imputare a unor penalitati provenite din anul 2008,am facut contestatie la tribunal,este ... (vezi toată discuția)