avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata debitului si a cheltuielilor de executare
Discuție deschisă în Executare silită

Plata debitului si a cheltuielilor de executare

Am de achitat la o banca o suma de bani si executorul mi-a transmis ca am de platit 22.000 Ron si 2000 Ron cheltuieli de executare.
Intrebarea mea este daca am plătit direct la banca soldul si la executor cheltuielile de executare, executorul poate sa nu inchida executarea? Pe ce motiv?
Executorul a scris ca am datorie către banca x dar banii sa i achit in contul lui de consemnatiuni. Acum zice ca era musai sa achit la el in cont si el sa dea banii la banca, nu datoria la banca si cheltuielile la el?
Eu i-am spus ca datoria o am la banca, mi-am achitat banii datorati direct la banca si lui cheltuielile si s a inchis executarea din punctul meu de vedere.
Eu aveam datorie la banca, nu la el.
Ca banca a apelat la el, e alta discutie, eu mi-am achitat datoria la banca si la el cheltuielile de executare.

Exista vre-un motiv legal sa nu inchida executarea pe motiv ca nu am dat banii in contul lui de consemnatiuni ci direct la banca?
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 09:19, 11 Decembrie 2017
Nu inteleg ce sa facă? Sa inchida executarea?

Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator
executorul nu poate sa "inchida" executarea atat timp cat in contul lui nu a intrat suma datorata. In situatia de fata se poate inchide doar la cererea bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca achit banii restanti la banca in cont si nu la executor, acesta poate sa nu tina cont de incasare? exista vreo lege in acest sens? cosmin2005 cosmin2005 Am avut de achitat o suma la banca restanta si am fost executat de catre executor. Am achitat suma de 22.000 Ron la banca unde aveam soldul cu penalitati cu ... (vezi toată discuția)
Incheiere acord mediere cu banca mariuss.i mariuss.i Daca am semnat un acord de mediere cu Banca referitor la neplata unui credit,in care Banca a imputernicit un executor pentru a efectua executarea silita a ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)