avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat care sa ma reprezinte in relatie cu wizz ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat care sa ma reprezinte in relatie cu wizz air

Buna seara! Caut un avocat cu care sa stau de vorba in legatura cu ce am de facut ptr a recupera bani si daune morale de la wizz air... deoarece ne-au lasat sa asteptam 4h 30min si apoi ne-au anuntat ca zborul a fost anulat....
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:05, 14 Decembrie 2017
Dacă doriți să discutați gratis o puteți face aici.
Avocații nu dau consultații juridice gratuite si o discuție privată este asimilată unei consultații.Adica daca vreti sa vorbiti cu un avocat inseamna ca vreti o consultație.

E bine să știți că un proces de acest fel este foarte complicat si nu puteți obține daune mari daca veti obtine castig de cauza.
Legea ii ajuta pe ei.
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sesizati ANPC daca nu sunteti despagubit pe cale amiabila de compania aviatica conform Regulamentul (CE) nr. 261/2004.

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri morale blue air maggia87 maggia87 Buna seara! Ieri, 28 decembrie 2012, am avut rezervat un bilet de avion la Compania Aeriana Blue Air, Bucuresti - Larnaca. Avionul trebuia sa decoleze la ora ... (vezi toată discuția)
Reclamatie wizz air DMAR DMAR Buna imi poate spune cineva ce daune pot cere de la companie dupa urmatoarea situatie Buna ziua!Am avut zborul la data de 25.12.18 cu destinatia Kharkiv..Sunt ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez avansul dat pentru o excursie in italia? Elena Tescaru Elena Tescaru Impreuna cu fratele meu am dat avansul pentru o excursie in Italia, Roma si Florenta 8 zile. Agentia ne-a anuntat ca zborul spre Roma cu Blue air a fost anulat ... (vezi toată discuția)