avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silită pensie de întreținere. Ce se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silită pensie de întreținere. Ce se poate întâmpla dacă nu achit suma în 30 de zile?

Buna ziua,
Am fost casatorit am divortat cu 4 ani .Fostei mele sotii iam dat bani fara sa am nico dovada ulterior instant a hotart o pensie de intretine de 130 lei .eu nu am niciun loc de munca si nici carte de munca muncesc cu ziua.Anul trecut in luna decembrie am ineput sai pun pensia copiluiu in fiecare luna 150 de lei acum fosta sotie ma dat in judecata ca vrea pensia din urma facand un calcul vrea 5000 de lei in 30 de zile asa a hotarat judecatoria ,repet eu muncesc cu ziua si nu am aceasta posibitate dar eu contiunui sai platesc pensia in fiecare luna.ce se poate intampla daca in termen de 30 de zile nu acit aceasta suma.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 20 Decembrie 2017
Incearca sa va execute daca aveti alte bunuri.
nu am ciuciun bun
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Platiti cat puteti, nu are ce sa vi se intample daca aveti buna credinta, insa daca va veti angaja, veti fi executat silit pt restanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara- mutare creditor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna seara Am o fetita de 9 ani care ia fost incredintata tataului si instante a stabilit sa ii dau pe luna suma de 150 lei eu mam mutat in spania miam refacut ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu am de unde sa platesc despagubirile intr-un proces penal ? daniel250 daniel250 Buna ziua , pe scurt dupa un accident de masina , am primit pedeapsa cu suspendare pt vatamare corporala grava , mi s-a dus suspendarea , mai am doar un an din ... (vezi toată discuția)
Pensie minor intretinere majorare ady_adriana ady_adriana Buna tuturor. am un copil de 8 ani, elev acum in clasa a 3/a. fostul sot a ramas fara servici de 1 an jumate, si ma chinui cu el pe la politie, parchet, ... (vezi toată discuția)