avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier

Eram pe trecerea de pietoni la culoarea verde iar o masina a dat peste mine.am primit 9 zile de la iml.nu am avut nimic grav doar cateva zgarieturi dar nu pot dormi noaptea.as vrea sa stiu daca ar trebui sa depun plangere.sau s ii cer despagubiri.si cat as putea lua.multumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 18:09, 21 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
In acest caz nu o sa raspunda penal, deci nu aveti de ce depune plangere.
Puteti solicita daune materiale si/sau morale, pe care le puteti obtine pe cale amiabila, de la sofer sau socitatea de asigurari, ori in instanta
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Si pe cale amiabila cat as putea cere? Ea dupa ce m a lovit am cazut ,ea a coborat din masina si a lasat masina pe liber aceasta venind peste mine
Ana ms, utilizator
Dvs puteti cere oricat. Problema care se pune este cum justificati dvs respectivele daune si cat sunt ei dispusi sa plateasca.
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantificarea zilelor de îngrijire medicală iml Zorand Zorand Buna ziua. Am fost lovit pe trecerea de pietoni culoare verde și am avut 3 coaste rupte și capul spart. De la IML am primit 30-35 zile îngrijiri medicale. ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie gabriela7691 gabriela7691 Va expun in linii mari, urmatoarea speta:In iunie 2015, unchiul meu care statea in casa cu mama mea ( unde locuiesc si eu cu sotul si baiatul) a fost lovit de ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni alexa12 alexa12 Buna, in seara asta un idivid a dat peste fata mea pe trecerea de pietoni. Fata a trecut pe trecere iar la mijlocul strazi s-a facut rosu cand a fost lovita de ... (vezi toată discuția)