avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dupa 6 ani am primit o scrisoare de executare silita ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dupa 6 ani am primit o scrisoare de executare silita de la firma de recuperare kredit inkasio , au dreptul sa faca acest lucru dupa atata timp?

Dupa 6 ani am primit o scrisoare de executare silita de la firma de recuperare kredit inkasio , au dreptul sa faca acest lucru dupa atata timp?Eu nu am nici un bun pe numele meu si niciun venit si totusi ei in scrisoare au scris ca mi-au pus oprire pe cont desi eu nu folosesc contul acela de ani de zile. Deci pot sa imi faca ceva? Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:29, 4 Ianuarie 2018
Buna ziua,
NU, va sfatuiesc sa formulati contestare la executare.
Dacă nu faceți contestație la executare atunci este clar că executarea va continua și se va vedea cu ce rezultate. Având în vedere că nu aveți bunuri sau bani în cont rămâne ca executorul să facă poprirea salariului la angajator. Dacă nu lucrați va trebui să așteptați și să sperați că executarea va înceta în următorii ani sau să cereți perimarea executării dacă sunt îndeplinite condițiile. În ce an a fost începută executarea silită?
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Sanctiunea prescriptiei in timpul executarii silite tudorsad tudorsad Buna ziua, O intrebare poate interesanta, poate. In 2016 am pleacat din Romania. Am in tara doar un cont bancar deschis, fara nici o activitate din 2016. Nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita, datorii la banci si kruk m_m m_m Buna ziua, Soacra mea a facut cateva imprumuturi pe vremurile cand se dadeau credite cu inconstienta si cum era de asteptat, dupa ce a iesit la pensie nu a ... (vezi toată discuția)