avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demers initiere si sustinere instanta litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demers initiere si sustinere instanta litigiu de munca

Stiu ca sunt scutit de taxe. Este suficienta depunerea unei cereri de chemare in judecata adresata d-lui presedinte, tribunalului respectiv sectiei litigii in munca?
Stiu ca legea zice ca probatoriul il va face angajatorul, dar, acuzatiile nu trebuie sustinute de probatoriu? In acest sens cererea poate fi insotita de toate documentele considerate relevante de catre reclamant?

Caut documentatie indrumatoare (un ghid)in privinta conduitei in sala de judecata si a sustinerii unei parti.
Poate cineva sa precizeze ce documentatie ma poate ajuta in acest sens?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
w0lfshad3, utilizator
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 15:55, 17 Octombrie 2009
Cand se depune cererea de reintegrare in munca instantei, odata cu chemarea in judecata? Cererea de reintegrare in munca inseamna ca mi se desface CIM, asta inseamna ca devin somer sau angajatorul trebuie sa ma repuna in functie?

ART. 55
SECTIUNEA 1
f) ca urmare a admiterii cererii de reintegrare in functia ocupata de salariat a unei persoane concediate nelegal sau pentru motive neintemeiate, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti de reintegrare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea articolului 65/1 abuziv si cu rea credinta .... ALIN_33 ALIN_33 Daca am fost concediat cu articolul 65/1 si in acelasi timp firma face angajari, inafara de procesul pe care il am pe rol in care cer anularea concedierii ca ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea salariatului monik monik buna ziua tuturor! as dori sa stiu care este punctul de vedere al dvs cu privire la septa de mai jos.. salariatul a fost concediat, iar in urma unui proces, ... (vezi toată discuția)
Acordarea despagubirilor in cazul in care salariatul nu mai doreste reintegrarea ( art. 80 alin.3 codul mucnii) viorell2004 viorell2004 Prin hotararea instantei a fost anulata decizia de concediere, instanta dispunand reintegrarea salariatului si plata despagubirilor de la data concedierii ... (vezi toată discuția)