avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot iesi la pensie anticipat partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot iesi la pensie anticipat partial

As dori sa stiu cand ma pot pensiona anticipat partial, sunt nascuta pe 30.03.1965, am vechimea in munca de 27 ani si 5 luni, am lucrat 11 ani si 7 luni in grupa a II-a 100%, cat este penalizarea la pensie pentru pensie anticipata partial?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:56, 6 Ianuarie 2018
Martie 1965 Ianuarie 2028 62/10 34/1
Pensie anticipata partiala la 57 ani si 10 luni.
Penalizarea va fi in functie de stagiul total de cotizare realizat la acel moment.
La acest moment aveti 30 de ani si 2 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea ... ileana.ionascu@yahoo.com ileana.ionascu@yahoo.com Bună seara, Vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea să iese la pensie mama mea și la ce pensie se încadrează? Este născută în August 1965 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata fleuresdelune fleuresdelune Am 48 ani, nascuta in martie 1965 si lucrez din 1983,respectiv 30 de ani vechime fara intrerupere.Cand pot sa ma pensionez anticipat si in ce conditii? (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona anticipat? sunt femeie, am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de ... Irina6500 Irina6500 Am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de 31 de ani la care se adauga 5 ani de facultate. Cum pot sa ma pensionez anticipat si ce ... (vezi toată discuția)