avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Am avut o relatie de 4 ani acum 7 ani ..avem un copil si nu a recunoscut copilul el sa recasatorit are doi copii eu m.am casatorit ...are o situatie financiara foarte buna ..in totii ani astia parintii lui cereau testul de paternitate iar eu nu dispuneam de banii necesari sa fac demersurile ..sa il dau in judecata acum lucrez in strainatate si vreau sa il dau in judecata pt pensie va rog frumos sa imi spuneti care ar fi demersurile si ce castig ar avea copilul
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 22:17, 7 Ianuarie 2018
Pai prima data faceti testul de paternitate.apoi puteti cere pensia pe 3 ani inapoi de la data introducerii chemarii in judecata.dar intai sa demonstrati ca e al lui.
Mai ganditi-va. Descrieti o viata tihnita. V-ati plictisit de tihna? Doriti sa iesiti din tara doar cu acordul tatalui? Sa aveti program de vizitare, in functie de care sa va croiti propriile vacante? Pentru ce? Pentru un procent de pensie de impartit la 3?
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
proastasatului, utilizator
Acum depinde suma poate fi mare, 3 copii inseamna 50% din venituri cate 16.6 pentru fiecare copil.
Pt al dvs inseamna 16.6, daca are venituri de 10.000 ron pe luna inseamana 1600 ron daca calculam pe 3 ani retroactiv inseamna 57.600 ron adica 12500 euro...nu e suma de neglijat.
Depinde ce venituri are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi dau tatal in judecată. Lyanna02 Lyanna02 Bună. Am 15 ani si parintii mei sunt despărțiți de cand aveam 3 ani. Chestia e ca tatal meu biologic nu respectă ce scrie pe hartiile de divorț și îmi ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie alimentara ciciilo ciciilo Buna ziua. In urma divortului instanta a decis ca eu sa platesc 1/3 din venituri pentru cei 2 minori ramasi in grija fostei sotii. In prezent m-am recasatorit ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie de întreținere după împlinirea a 18 ani. poate fi modificat procentul de 16,6% stabilit de prima instanță? Raducu_Ion Raducu_Ion Bună seara, Aș dori să vă întreb ce șanse am să obțin o reducere a pensiei alimentare retribuită fiicei mele, care are vârsta peste 18 ani? ... (vezi toată discuția)