avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu cotizare

Sunt persoana cu certificat de handicap. Daca ma angajez, dupa cat timp pot beneficia de pensie minima social garantata?
Cel mai recent răspuns: Maria elvira , utilizator 15:30, 12 Ianuarie 2018
Precizati:
-Luna si anul nasterii
-Gradul de handicap si daca este preexistent calitatii de asigurat.
13 octombrie 1973 am handicap din nastere .Vecinii mei care erau la fel ca mine ,dar mie nu mi-au spus, au cotizat la cnpp o luna de zile si au beneficiat de pensie minima social garantata. Eu nu am aflat de acea lege si ar trebui sa ma angajez cel putin o luna ca asa mi s-a spus.Este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare SIHASTRU36 SIHASTRU36 Buna seara! Supun atentiei dv problema mea.Sunt persoana cu handicap din nastere(grad 2 accentuat)iar actualmente am 20 ani vechime in campul muncii.Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)
Legea handicapului achimescu achimescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: Mama mea are un handiacp din nastere (legat de vedere), primeste pensie pe caz de boala si de ... (vezi toată discuția)