avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme cu angajatorul

Buna ziua! numele meu este Marius si am fost angajat la o s.c. timp de 6 luni in aceasta perioada firma a inceput sa mearga greu ramanand in urma cu salariile si am cazut deacord cu patronul sa plec in somaj si am incetat contractul de munca dar pana la urma nu am beneficiat de somaj ca nu am suficienta vechime. Acum partea grava este in felul urmator ma amana cu plata salariilor si doresc sa il chem instanta pentru a plati salariile restante zile de concediu de odihna aferente perioadei care am lucrat si daune morale pt neplata salriului fiind nevoit sa ma ajute parintii cu bani pt a putea trai . intrebarea mea este ce sanse de succes am fara a fi nevoit sa pledeze un avocat , daca pot castiga in instata si ce pasi trebuie sa urmaza . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: marius_mau69 , utilizator 20:19, 21 Octombrie 2009
Aveti toate sansele sa va castigati drepturile in instanta.
Trebuie facuta o cerere si depusa la Tribunalul din raza teritoriala a domiciliului dvs.
Este bine sa apelati la un avocat , intrucat va poate sustine drepturile cu profesionalism si va veti putea recupera cheltuiala cu onorariul in cadrul procesului.
exista vreu formular sau trebuie facuta de mana aceasta cerere si cum ar trebui sa sune? va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patroni nesimtiti din marius ionut din marius ionut Buna ziua! Numele meu este Din Marius si sunt din Pitesti , am 29 de ani. Am lucrat la o firma din Bucuresti timp de 6 luni avind ca obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie somaj funda ioana funda ioana In luna august a anului trecut (2010) in urma unor discutii cu patronul firmei unde lucram, am fost nevoita sa-mi dau demisia. Patronul, sa evite trimiterea in ... (vezi toată discuția)
Cum este tras la raspundere de catre itm patronul care inchide unitatea fara sa dea preaviz angajatilor si fara sa faca demersurile necesare somajului? maryabuta maryabuta acest patron la care fac referire ,eu si sotul meu am lucrat 14 si respectiv 12 ani in unitatea dinsului.pe cartile noastre de munca sint acesti ani ... (vezi toată discuția)