Buna ziua! numele meu este Marius si am fost angajat la o s.c. timp de 6 luni in aceasta perioada firma a inceput sa mearga greu ramanand in urma cu salariile si am cazut deacord cu patronul sa plec in somaj si am incetat contractul de munca dar pana la urma nu am beneficiat de somaj ca nu am suficienta vechime. Acum partea grava este in felul urmator ma amana cu plata salariilor si doresc sa il chem instanta pentru a plati salariile restante zile de concediu de odihna aferente perioadei care am lucrat si daune morale pt neplata salriului fiind nevoit sa ma ajute parintii cu bani pt a putea trai . intrebarea mea este ce sanse de succes am fara a fi nevoit sa pledeze un avocat , daca pot castiga in instata si ce pasi trebuie sa urmaza . Multumesc !
Aveti toate sansele sa va castigati drepturile in instanta.
Trebuie facuta o cerere si depusa la Tribunalul din raza teritoriala a domiciliului dvs.
Este bine sa apelati la un avocat , intrucat va poate sustine drepturile cu profesionalism si va veti putea recupera cheltuiala cu onorariul in cadrul procesului.