avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal sau nu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal sau nu ?

Am un proces de succesiune si iesire din indiviziune (in urma decesului tatalui meu) in care ma judec cu maica-mea si cu sor-mea si im i trebuie un act pentru ca sa-l depun la dosar.
Problema este ca acel act se afla in apartamentul unde locuieste maica-mea (apartament aflat in litigiu), insa aceasta este plecata de vreo 4-5 luni in Rusia acolo unde lucreaza sor-mea.
Eu nu am cheie de la apartament si nici nu mai stiu nimic despre ele de cateva luni.
Ce doresc sa va intreb este daca eu, in calitate de coproprietar (detin 18,75% din apartament - procesul nu s-a terminat inca, apartamentul nu a fost inca atribuit cuiva), desi nu am domiciliul acolo, am dreptul sa fortez usa sau un geam pentru a patrunde in apartament si a recupera acel act.
Sau daca este nevoie sa anunt politia in prealabil, sa fie la fata locului ?
Cum sa procedez ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 18:37, 17 Octombrie 2009
Multumesc, am inteles.
Nu o sa fac greseala din victima sa devin agresor, sa dau ocazia sa mi se faca si mai mult rau.

Daca puteti sa-mi raspundeti si la intrebarile din ultimul post ...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor impotriva unei hotarari imorale eder eder Am avut un proces de succesiune si iesire din indiviziune la Judecatoria Sectorului 3, dosar 10433/301/2007, partile fiind eu pe de o parte si maica-mea si ... (vezi toată discuția)
Succesiune .... eder eder Ajutati-ma si pe mine, va rog. Unii dintre useri cunosc problema mea. Aceia care dau report pentru ca am dat nume, sa se abtina. Am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune eder eder Am un proces de succesiune 9a murit tatal meu si am ramas mostenitori eu sor-mea si maica-mea) si iesire din indiviziune la judecatorie care se prelungeste. ... (vezi toată discuția)