avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere fara plata daune pt. Abonament Vodafone ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere fara plata daune pt. Abonament Vodafone Stick acces Net (functioneaza f. greu, fiind semnal f. slab in zona!)

Am incheiat un contract pe 2 ani pt. un abonament Vodafone Stick acces Net in iunie 2017. Am trimis notificare scrisa la Vodafone si am solicitat rezilierea contractului fara plata daune pt perioada ramasa pana la finele contractului pe motiv ca netul functioneaza f. greu, fiind semnal f. slab in zona. Ei mi-au raspuns ca sunt de acord cu rezilierea dar imi imputa daune de cca 500 lei pt. lunile ramase pana la finalizarea contractului, in ciuda faptului ca eu nu mai folosesc stickul din motivele mentionate. Precizez ca abonamentul telefonic si daunele vin pe o singura factura, una si aceeasi, si daca achit doar telefonul fara daune inteleg ca mi se sisteaza telefonul pe motiv ca nu am achitat factura integral. Ce pot sa fac in aceasta situatie in care sunt presat sa platesc daune pt niste servicii (conexiune Internet) de care nu pot beneficia ?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 19:13, 19 Ianuarie 2018
Ideea ar fi de obtinut facturi diferite pentru cele doua. Plata abonamentului este una iar contravaloarea "pretinsei daune" este alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie orange Chris1101 Chris1101 Buna ziua, In urma cu 1 an, mi-am portat nr. de tel. din Vodafone, in Orange odata cu incheierea unui contract de voce si unul de internet mobil pe 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Problema societate de telefonie mobila - taxa deportare + taxe reziliere contract expirat increator1 increator1 Buna ziua..as dori si eu niste lamuriri din partea celor ce stiu mai multe decat mine.. Situatia se prezinta in felul urmator: tata, titular 3 abonamente ... (vezi toată discuția)
Rezilieri abonamente telefonie ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua,vin cu rugamintea de a mi se spune daca chiar nu pot rezilia unabonament intrucat am facut un abonament la orange si mi s-a dat si un tel si nu sunt ... (vezi toată discuția)