avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prin subteranul terenului meu trec conducte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prin subteranul terenului meu trec conducte petroliere. Pot obtine o compensatie?

Buna ziua.
Numele meu este Andrei. In anul 2008 am cumparat un teren intravilan pe care se afla mai multe conducte subterane care apartin firmei Petrom SA, care fac legatura intre sonde si un parc industrial, prin care trec apa cu sare si titei si suprateran se afla o linie de curent electric de 500volti. Intrebarea mea este daca se poate face un contract de inchiriere pentru acest lucru cu firma Petrom SA?
Cel mai recent răspuns: bombilica , utilizator 17:45, 3 Decembrie 2010
Sunt cam in aceeas situatie cu Dvs. iar cu cei de la Petrom nu se poate ajunge la o intelegere, dupa cum se pare,ei lasa totul in seama instantei unde incearca sa castige cat mai mult timp si sa forteze propietarii la cat mai multe cheltuieli judecatoresti, determinandu-i sa renunte.
De aceea vrem sa ne constituim intr-o asociatie prin care sa ne putem cere drepturile astfel incat cheltuielile noastre sa se reduca considerabil.
Pentru detalii contactatii-ne la: banu.avertizor@gmail.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabluri de tensiune de la electrica trec prin proprietate. GermanAlex GermanAlex Am o proprietate de cateva hectare prin care trec cabluri de tensiune pe stalpi de la Electrica. Din cauza aceasta am probleme cu vanzarea anumitor loturi, iar ... (vezi toată discuția)
Stalpi de electricitate pe teren proprietate privata ole ole Buna ziua, Inca nu am gasit un raspuns la problema mea si de aceea sper sa ma ajute cineva... Am un teren care este travesrsat de stalpii de inalta tensiune ... (vezi toată discuția)
Despagubiri energie electrica ifrim lavinia ifrim lavinia buna! Ma numesc ifrim lavinia am o proprietate in centrul satului unde am in curte un transformator si 3 stalpi de la energie electrica. Am facut ... (vezi toată discuția)