avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezultat analize
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezultat analize

Buna ziua, Ma sucuzati de deranj.
Am si eu o intrebare daca nu va deranjez,
Anul Trecut in 24 aprile sotul meu a fost oprit de politie pentru un control de rutina si a fost gasit baut alcolemia in aerul respirabil fiind de 0,44 a fost dus la analiza sangeliui prima iesind 1,2 si a 2 a fiind 1.
am facut recalcularea analize rezultatul fiind mult mai mare ca primele analize 1,33. Avocatul nostru mi a spus ca era in crestere si d aia a iesit atat de mult si ca sunt sanse de 10% sa ramana cu permisul sau sa fie anulat pe 1 an de zile si cazier .
vreau sa ascul si parerea dumneavoastra daca se poate.
Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Gina Gruia , utilizator 17:19, 26 Ianuarie 2018
Individualizarea se face in functie de circumstantele reale si personale, alcoolemia nu este foarte mare, observ ca nu au fost alte incidente rutiere, sunt sanse mari sa se dispuna o solutie de amanarea aplicarii pedepsei si sa ramana cu permisul.
Da, asa a spus avocatul ca sunt sanse de 10%.speram sa nu fie permisul anulat cum a spus Dl Avocat. imi puteti spune va rog la ce amenda ne putem astepta
Va multumesc tare mult .
Daca o sa fie condamnat la amenda penala, permisul se anuleaza.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat pentru consum de bauturi alcoolice ciprian000 ciprian000 in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59 iar la sange ... (vezi toată discuția)
0.42mg alcool in aerul expirat. ruxandrapl ruxandrapl Buna ziua, Aseara un prieten a fost oprit de politie si testat cu etilotestul, in aerul expirat i-a iesit o alcoolemie de 0.42 mg, apoi a fost dus la ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bogdanoaky bogdanoaky am gresito si nu stiu cum sa o scot la cap,am fost depistat cu alcolemie de 0,45 in aerul ex si in sange 1,00 si 0,80,mentionez ca trecusera cam 6 ore de cand ... (vezi toată discuția)