avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am lovit o căruță nesemnalizată, ai cărei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am lovit o căruță nesemnalizată, ai cărei căruțași erau sub influența băuturilor alcoolice, și mi s-a ridicat permisul pentru două luni. Cum mi-l pot recupera mai repede?

Aseara am fost implicat intr-un accident cu o caruta nesemnalizata...avea doar un numar de inmatriculare. Eram aproape de iesirea din localitate din sens opus venea o masina si nu am putut observa caruta nesemnalizata si am intrat in ea, din accident a reiesit ranirea usoara a celor 2 carutasi care se aflau sub influenta bauturilor alcoolice...am dat declaratie si politistul mi.a zis ca a fost o neatentie din partea mea si ca pentru asta trebuie sa imi retina permisul pe 2 luni...va intreb daca se poate face ceva in privinta permisului..
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Daniel71919 , utilizator 06:52, 23 Martie 2018
Trebuia sa va spuna cei de la politie.
Mi-au zis ca trebuie cererea acceptata de domnul comandant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caruta nesemnalizata Daniel71919 Daniel71919 Aseara am avut un accident intrand intr-o caruta nesemnalizata, avea doar un numar de inmatriculare pe care politistul il considera semnalizare pe timp de ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Zagoni Zagoni Buna! Pe data de 16.09.2013, ora 20:30 seara am avut un accident rutier, lovind o caruta neiluminata din spate cu autoturism, pe un drum judetean, in afara ... (vezi toată discuția)