avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Legalizare act de identitate italian
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Legalizare act de identitate italian

Știți cumva dacă se poate legaliza un act de identitate străin după copia tradusa legalizat astfel încât sa nu mai fie nevoie sa vina persoana în cauza în tara pentru acest lucru?
Sau dacă se poate face după o copie legalizata trimisa din tara de origine Italia în original prin curier.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Andreea73 , utilizator 14:48, 2 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Îmi trebuie o copie tradusa autorizat și legalizata a administratorului societății care este cetățean italian pentru administrația financiara. Exista vreo modalitate de a face asta fără sa aduc omul în tara pentru asta?
Multumesc anticipat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare act de identitate Andreea73 Andreea73 Bună ziua Îmi puteți spune dacă exista vreo modalitate pentru a legaliza o copie după act identitate italian tradus autorizat fără sa mai aduc persoana ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie la ambasadă Mario22222 Mario22222 Ce acte sint necesare pentru casatorie la ambasada atat pentru mine cat si pentru sotia mea care este de cetatenie eritreana si avem o fetita impreuna, care ... (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)