avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonat gsm decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonat gsm decedat

Buna ziua.Am un unchi decedat de curand care si a facut un abonament la un operator de telefonie mobila.in contract nu sunt trecute clauze care sa specifice ce se intampla in acest caz.cine plateste acel abonament daca nu mai este folosit si cum se poate rezilia acel abonament fara taxe suplimentare?este obligata vreo ruda sa ii plateasca acele taxe? Precizez ca parintii lui nu mai sunt deasemenea in viata si nici sotie nu a avut.
Cel mai recent răspuns: alexecodec , utilizator 18:16, 3 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru raspuns

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de telefonie Ralucarara Ralucarara Am si eu o mare nelamurire legata de rezilierea unui contract de telefonie si internet. Mama mea si a facut un abonament de telefonie in loc de cartela prepay ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
este prescrisa creanta? Manole Dumitru Manole Dumitru O intrebare ;;; Un contract de telefonie mobila, incheieat prin anii 1995, cu operatorul de telefonie mobila \"connex\",. Persoana in cauza a plecat ... (vezi toată discuția)