avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

help,..buna .am cumparat un focus1 din iasi cu nr iasi taxa platita cca 250 euro de proprietar.okk am dat pe masina mai multi bani ca avea taxa platita. acum este pe numele meu cu nr de neamt doar eu sunt in certificat inmatriculare ,in cartea identitate este si primul proprietar si eu. cum pot sa iau eu banii .nu am chitanta nu am ceru atuci se porteaza taxa pe nm meu si apoi sa cer banii.corect ar fisa iau eu banii ca am dat mai mult pe masina
mss mult astept.nu mai pot lua legatura cu primul proprietar
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 18:01, 5 Februarie 2018
Buna ziua,

Mergeti la ANAF ,ei stiu procedura. exista un formular special pentru recuperare taxa mediu.

Cu drag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere auto scor scor Buna ziua. Am cumparat un autoturism adus din germania Pe actele auto sunt trecuti fostul proprietar si actualul detinator al certificatului de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina de la societate comerciala - platesc taxa de inmatriculare redusa? gigel9105 gigel9105 Buna ziua ! Lucrez la o firma care are in prorpietate un tico pe care as vrea sa il achizitionez , problema e cum sa fac sa ies mai ieftin cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto, dar nu il cunosc pe proprietarul din carte georgiana92 georgiana92 Buna, am cumparat o masina inmatriculata cu nr. de Bucuresti de la un individ. La randul lui a luat-o de la proprietar dar nu a mai inmatriculat-o pe el ca ... (vezi toată discuția)