avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... care ar fi suma pt concediul prenatal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

care ar fi suma pt concediul prenatal?

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care ar fi suma pe care ar trebui sa o iau pt concediul prenatal incepand cu 6 februarie 2018, daca salariul brut pana la 31 dec 2017 a fost 1750( incluzand tichetele de masa in val de 300 lei) si de la 1 ian 2018 salariul brut este de 2578 lei (incluzand tichetele de masa de 300 lei). Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
annna25, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de maternitate naiade naiade Buna ziua, Doresc sa imi calculati salariul pe luna iunie 2009, respectiv pe lunile aug-nov. 2009 (adica pt. toata peroada concediului de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Concediu medical de maternitate Adelina Matei Adelina Matei Buna! Va rog sa ma indrumati, angajata mea a intrat incepand cu 1 in perioada prenatala, mi-a adus concediu medical de maternitate, eu il operez in saga, dar ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul concediu prenatal Anomis 23 Anomis 23 Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la modul de calcul al concediului prenatal. Exemplific prin calculul concret facut de catre angajator ... (vezi toată discuția)