avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post din contractual in functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post din contractual in functionar public

Sunt angajat in politia locala ca paznic contractual cu studii medii generale .Eu am liceul cu bacalaureat si am atributii de serviciu ca ale unui politist lucal (functionar public) ordine publica .Se poate transforma postul in functionar public (politist locul)
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Mitica Pasan , utilizator 10:07, 10 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 188/1999
art.111
(1) Autoritățile și instituțiile publice care au prevăzute în statele de funcții posturi de natură contractuală, care presupun exercitarea unor atribuții dintre cele prevăzute la art. 2 alin. (3), au obligația de a stabili funcții publice în condițiile art. 107*).
......
(3) Persoanele încadrate cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată în posturi de natură contractuală care au fost stabilite și avizate ca funcții publice vor fi numite în funcții publice de execuție dacă îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 54 și condițiile de vechime în specialitatea studiilor corespunzătoare clasei și gradului profesional ale funcției publice.
.....
Multumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Legea 188/1999
art.111
(1) Autoritățile și instituțiile publice care au prevăzute în statele de funcții posturi de natură contractuală, care presupun exercitarea unor atribuții dintre cele prevăzute la art. 2 alin. (3), au obligația de a stabili funcții publice în condițiile art. 107*).
......
(3) Persoanele încadrate cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată în posturi de natură contractuală care au fost stabilite și avizate ca funcții publice vor fi numite în funcții publice de execuție dacă îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 54 și condițiile de vechime în specialitatea studiilor corespunzătoare clasei și gradului profesional ale funcției publice.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii institutia poate cere ca salariatii unei institutii publice care sunt personal contractual sa devina functionari publici oanaportar oanaportar Buna ziua ! Lucrez intr-o institutie publica in care toti salariatii suntem personal contractual. Unii colegi considera ca ar trebui sa fie functionari ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public micutamy micutamy Buna ziua, am si eu o intrebare , daca esti angajat intr-o Primarie ca personal contractual si doresti sa te transformi in functionar public cum se poate ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului contractual in functionar public. veronica1982 veronica1982 Referitor la subiectul anterior cu transferul personalului contractual la o alta institutie publica, va rog sa-mi spuneti procedura prin care ar putea sa-mi ... (vezi toată discuția)