avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Returnare marfa achiziții publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Returnare marfa achiziții publice

Buna seara! Daca o primărie a făcut o achiziție publică prin sistemul SEAP, iar ulterior dorește să returneze o anumită cantitate pe motiv că nu au calculat corect când au făcut solicitarea, este legal sa se accepte returul având în vedere că nu va mai corespunde valoarea pachetului achiziționat? Daca da, care este procedura legală pentru a realiza acest retur? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: lupoiuandreea , utilizator 18:06, 12 Februarie 2018
Se face o adresa la SEAP sa puna achizitia in faza de deliberare achizitia, dumneavoastra dati refuz si reluati procedura corect.
Achiziția a fost deja făcută de o săptămâna, lucrarea e finalizată, marfa care vor s-o returneze le-a rămas în urma finalizării lucrării și vor să o returneze.

flori13 a scris:

Se face o adresa la SEAP sa puna achizitia in faza de deliberare achizitia, dumneavoastra dati refuz si reluati procedura corect.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Storno marfa intracomonitar(italia) ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua tuturor ,as dori sa ma ajutati intr-o problema.Am achizitionat in decembrie 2008 produse de instalatii sanitare din Italia(tevi,fitinguri,etc.)in ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula o achizitie directa pe seap? geanina.valean geanina.valean Buna tuturor, Am facut o achizitie directa pe SEAP cu un furnizor (pentru lemne de foc), am stabilit conditiile de livrare si modalitatea de plata, totul ... (vezi toată discuția)
Produs defect, vanzatorul refuza inlocuirea Bianca-Alexe Bianca-Alexe Buna seara! Am nevoie de un sfat. Am achizitionat si achitat online un produs. Livrarea sa a fost efectuata 3-4zile mai tarziu. Produsul livrat are un ... (vezi toată discuția)