avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident pe trecerea de pietoni

Buna ziua,

Nu au trecut nici macar 2 luni de la anteriorul accident si sunt nevoit sa ma plang de inca un accident tot al soacrei mele.
Soacra mea vineri dupamiaza a facut din nou accident de masina, cu alte cuvinte a fost lovita pe trecerea de pietoni.
Acum este in spital si o sa fie maine operata. Cel ce a lovit , soferul, pare sa fie mai intelegator de greseala pe care a facut-o si sper sa coopereze pentru a ne sprijinii. In linii mari accidentul a avut urmatoarea dinamica pe strada cu 2 benzi pe sens si scuar dupa ce a trecut primul sens la axul drumului a oprit o duba a facut semn pietonilor sa treaca s-au angajat in trecere si pe banda unu a venit masina vinovatului care a urcat-o pe soacra mea pe capota spargandu-i geamul si a reusit in cele din urma sa opreasca masina proiectand-o pe soacra mea in fata autovehiculului.
Ce se va intampla in viitor va voi anunta si sper sa fiu sfatuit de Dvs. si in continuare, va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:25, 22 Octombrie 2009
Am vorbit cu soferul si el spune ca e dispus sa plateasca tot numai sa nu ajungem la dosar penal. Mi-a spus soacra mea ca a venit cand nu eram si eu acolo si a intrebat-o ce inele purta pentru ca i-a indoit capota, ceea ce mi se pare o dovada de nesimtire crasa. Dupa ce ca a lovit il mai interesa masina lui ca e avariata, oamenii in ziua de azi au devenit animale de-a dreptul. Oricum nu as crede ca ma pot intelege cu el nici pentru suma de bani care am cheltuit-o in spital da pai sa ii cer si in plus. Avand in vedere ca este o lovitura foarte puternica in capatul osului acolo unde osul este cel mai solid si exact acolo este fractura s-ar putea sa ramana cu sechele care le va simtii peperioada rece. Sunt constient ca nu pot spune instantei ca am dat atentii la medicii din spital cu toate ca si ei stiu cum functioneaza sistemul, sper totusi ca soferului sa ii fac rau cum si el ne-a facut noua iar suma de bani care o va primii ca si dauna morala sa acopere cheltuielile din spital.
@stefan_stefa
va rog ,inainte de a demara eventuala actiune ,sunteti singurul indreptatit de altfel,constientizati si contabilizati avantajele si dezavantajele care implica solutionarea de catre instanta.Nu plecati de la premiza ca nu va puteti intelege cu partea,incercati sa antamati o discutie cu respectivul ,exlicati avantaje si dezavantaje
Nu plecati de la premiza de a face rau,este adevarat ca prejudiciile de sanatate cauzate ,sunt greu de evaluat,dar ,intrebati si alte persoane ,nu va imbatati cu apa rece referitor la bani,pentru ca instanta niciodata nu dispune valoarea daunelor pe care o solicita partea vatamata.
Sanatate si succes intr-o maniera amiabila si rapida
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident , dauna totala , vatamare corporala stefan_stefan stefan_stefan Buna ziua Am avut si eu sambata un accident toate lucrurile sunt la inceput si sper sa nu imi fie greu pe parcurs. Accidentul este foarte simplu am oprit la o ... (vezi toată discuția)
Fetita de 4 ani impreuna cu mama ei grav accidentate pe trecere de pietoni tataranadrian tataranadrian buna ziua,a-si dori un raspuns la intrebarea mea daca se poate.sunt tatal unei fetite de 4 ani care impreuna cu mama ei(sotia mea),in data de 04.07.2013 au ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala giuliag giuliag Buna ziua ,am si eu o problema :mama mea a avut un accident de masina acum 2 saptamani.S-a desfasurat dupa cum urmeaza :ea vira la stanga ,legal si un alt ... (vezi toată discuția)