avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoaștere profesională fizioterapeut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoaștere profesională fizioterapeut

Buna seara. Va rog daca puteți sa imi răspundeți si mie la următoarea problema. Sunt laureata in kinetoterapie promoția 2002. In anul 2003 am plecat in Italia. Anul acesta as vrea sa încerc sa cer recunoașterea profesionala aici in Italia dar nu stiu daca imi vor accepta actele întrucât eu nu am lucrat ca fizioterapeut in România. Ce ma sfătuiți sa fac. Va mulțumesc. Ionela.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 12 Februarie 2018
Informații despre cum se poate obține recunoașterea diplomei de studiu sau a calificărilor profesionale în Italia

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de asistent medical in italia georgeta24 georgeta24 Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta in stiinte administrative in italia aurora-maria aurora-maria Buna ziua Sunt licentiata in Stiinte Administrative -administratie publica si am obtinut si diploma de Master in Managementul Politie Locale. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Recunostere profesionala in ue nellinna nellinna buna ziua, sunt nela si va rog sa ma lamuriti intr-o problema care eu credeam ca se va rezolva. Am absolvit Scoala postliceeala Ghica Voda din Iasi ... (vezi toată discuția)