avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018

-calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai lucreaza in alta parte.
-Dar pentru presedinte care primeste o indemnizatie neta lunara de 300 lei?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 16:22, 16 Februarie 2018
ok!
Va multumesc f.mult.
Imi sunt f.utile aceste raspunsuri.
Ozi buna!
Buna ziua
Ce am inteles eu din aceasta ordonanta ( O.U. nr. 3 / 2018 ) care se aplica deja , a rezolvat problema tuturor salariatilor part time , nu doar pentru bugetari .
Concret , Codul fiscal a fost modificat astfel incat salariatii part time sa datoreze CAS si CASS la nivelul veniturilor obtinute , iar diferenta de contributii pana la nivelul salariului mimim obligatoriu in valoare de 1900 lei sa fie suportat de angajator , respectiv de asociatia de proprietari .
Nu se face distinctie ca este pensionar sau nu stiu ce , este salariat si nu cred ca este scutit de aceste contributii nimeni , asltfel nu isi mai avea rostul , totul este este pentru bani la buget .
Exista scutiri de impozit , dar pentru anumite categorii - incaodata spun , asa am inteles eu .
Multumesc pentru atentie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salarizare dupa aparitoa oug 3/2018 costelmardare costelmardare Buna ziua, Sunt administrator la o Asociatie de Proprietari. Am cautat intotdeauna sa imi desfasor activitatea cu respectarea stricta si intocmai a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
Salariul brut lorelena1306 lorelena1306 Incepand cu 01.01.2018 se platesc urmatoarele contributii: Angajat: CAS 25% CASS 10% Impozit 10% Angajator CAM ... (vezi toată discuția)