avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Bună ziua.Ma numesc Elena și în curând voi împlini 57 ani..Acum locuiesc în Spania.Vreau sa mă întorc acasă. Am probleme de sănătate. As dori....Dacă se poate.....sa-mi spuneți ce drepturi de pensionare am în țară. Sunt din Ploiești. Am lucrat 24 ani.....dintre care am cotizat..22 ani.Aici în Spania am cotizat 12 ani.Am citit un articol...unde anunța. ca mamele care au 3 sau mai mulți copii...pot ieși la pensie mai devreme cu 5 ani.Va rog sa-mi spuneți ce drepturi am.Ce posibilități am de a mă pensiona.Aici în Spania...nu mai lucrez din 2012 când m-am îmbolnăvit de cancer la sân. VA ROG SA-MI DAȚI UN RĂSPUNS .VA MULȚUMESC.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ionutlucyan ionutlucyan Ma numesc Serban Gheorghe, am varsta de 57 de ani, am lucrat 37 ani (cotizati) din care 22 incadrat la Grupa a II-a de munca. As dori sa aflu daca pot sa ies ... (vezi toată discuția)
Pensionare mariana06 mariana06 buna ziua.ma numesc mariana,am 55 de ani..28ani vechime in munca,grupa a2a(5ani reducere).se poate iesi la pensie anticipata partiala???va multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua, mă numesc grosu elena și sunt născută pe data ... Grosu Nuta Grosu Nuta Bună ziua, mă numesc Grosu Elena și sunt născută pe data de 23/10/1966. Si am o vechime în muncă de 30 de ani. Am voie să ies anticipat la pensie s-au ... (vezi toată discuția)