avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu sau dat actele aditionale la semnat pana azi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu sau dat actele aditionale la semnat pana azi

Bună ziua, lucrez la o firmă de paza si nici pana acum nu sau semnat actul aditional conform modificărilor salariale, întrebînd unul din sefi mi sa spus ca inca nu au fost facute . Va rog imi puteti spune cei de facut ? In afara faptului ca orele suplimentare ce depăsesc cu 60 de ore peste programul stabilit in contract ,cei de facut? Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul....... galescu galescu Buna ziua! Am si eu o problema cu angajatorul meu pe are as vrea sa v-o relatez cat mai pe scurt. Lucrez intr-o primarie ca agent de paza ca personal ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez la o firma de paza de 5 ani, program 24/48, ... Daniel641 Daniel641 Buna seara, lucrez la o firma de paza de 5 ani, program 24/48, luna trecuta angajatorul mi-a spus sa-mi dau demisia si sa semnez un contract de munca cu o alta ... (vezi toată discuția)
Act aditional-legal sau ilegal ? georgika georgika buna ziua, Am o nelamurire ! Firma la care lucrez are sediul in alt oras(foaret departe) ,astazi,la sfarsitul programului, secretatra ne-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)