avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Studii minime contabilitate SRL cu 0 activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Studii minime contabilitate SRL cu 0 activitate

Buna ziua,

Am o facultate de informatica si doresc sa deschid un SRL pe domeniu. Din intalnirile si informatiile gasite pana acum, am inteles ca este nevoie si de contabil, care ar insemna minim 200ron pe luna.
Initial, voi avea 0 intrari, 0 iesiri pe luna (sa zicem ca voi fi pe minus achizitionand calculator/monitor necesar desfasurarii activitatii), iar plata a 200ron in plus pe luna mi se pare prea mult in conditiile in care nu am clienti initial.
Ce cursuri/facultate/diplome ar fi de ajuns ca sa imi tin contabilitatea? ca in cazul unui PFA - contabilitate primara...
Odata ce voi avea contracte, care sa imi permita si impozit si contabil si sa raman si cu trai decent, normal ca nu ma voi mai chinui. Pur si simplu ma intereseaza studiile minim necesare pentru a-mi putea tine contabilitatea, pana incep sa am clienti. Sunt chiar dispusa sa ma apuc de o noua facultate, daca stiu ca pentru toate firmele pe care ipotetic le voi infiinta, si care vor fi la inceput cu 0 angajati si 0 intrari, sa pot tine singura contabilitatea si sa nu am probleme.

Multumesc!

PS. foarte multi prefera SRL in locul la PFA, si de aici dorinta de a avea un SRL (am avut PFA si nu am avut probleme cu contabilitatea, mai ales ca doar intrarile erau intregistrate)
PS2. as vrea sa stiu si o limita...gen pentru mai putin de X pe luna, nu ai nevoie si este ok sa ai contabilitate primara.....Vorbesc doar pentru inceput....primele luni/ani in care voi putea gasi/atrage clienti si sa am si un full time job pe langa (deci foarte putin timp de SRL)
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: akyla , utilizator 13:52, 4 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
serios?! nimeni nu imi poate spune care sunt cursurile minime?! sau o facultate? sau un domeniu...ceva....cu care sa pot sa imi tin singura contabilitatea in cazul in care nu voi avea intrari? :|
dupa cum am spus, este ok sa le urmez eu....sa invat, sa stau 3 ani in facultate sau cat trebuie....si sa stiu ca la sfarsit pot sa imi creez X firme, cu X domenii si sa imi tin evidenta atata timp cat nu am intrari/iesiri.....
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
akyla, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii contabil srl lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii legate de contabilitatea unei firma Srl-SrlD: Eu si sotul meu dorim sa ne infiintam o firma Srl sau SrlD ... (vezi toată discuția)
Ce tip firma/pfa sa deschid pentru inchiriere costume? Caposs Caposs Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchiriere de costume pentru copii. Si nu stiu ce tip de afacere este mai convenabila pentru mine. Afacerea nu va fi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate FloryCr FloryCr Buna seara. Eu vreau sa infiintez un SRL. Daca am terminat Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica pot sa imi tin singura contabilitatea? Pe ... (vezi toată discuția)