avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cuantificarea zilelor de îngrijire medicală IML
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cuantificarea zilelor de îngrijire medicală IML

Buna ziua. Am fost lovit pe trecerea de pietoni culoare verde și am avut 3 coaste rupte și capul spart. De la IML am primit 30-35 zile îngrijiri medicale. Daune morale pe cale amiabila de la asigurator mi s-a oferit 14.000RON. Mi se pare cam puțin. Exista o formula de calcul pentru cuantificarea corecta a zilelor de îngrijire medicală prin care as putea sa lenraspund cerând mai mult de 14.000RON pe cale amiabila ?
Va mulțumesc in avans pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Buna ziua am și eu o întrebare am fost victima unui accident ... Ionutcarp82 Ionutcarp82 Buna ziua Am și eu o întrebare Am fost victima unui accident auto pe trecerea de pietoni prin urmare căreia am piciorul rupt,coaste rupte și mai multe ... (vezi toată discuția)
Despagubire in urma unui accident de masina ! fEDDe fEDDe Buna ziua . Numele meu este Alex , am 19 ani si as dori sa adresez cateva intrebari domnilor avocati care ar putea sa ma ajute. Mama mea a avut un accident de ... (vezi toată discuția)
Daune morale Andrei-Tibi Andrei-Tibi Buna ziua.Sa incep cu inceputul...Fiul meu a fost accidentat pe trecerea de pietoni in luna martie.Au fost nevoie de 40 de zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)