avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

as dori sa stiu daca dupa cele 3 luni legale de somaj tehnic este normal ca angajatorul sa aduca activitatea la normal pentru o luna si apoi sa bage din nou in somaj tehnic angajatii pentru inca 3 luni.
multumesc
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 13:10, 23 Octombrie 2009
Pt. @gbrlcostache
Daca va referiti la concediere colectiva sa stiti ca implica mai multe etape pana sa ajungeti la modelul deciziei de incetare, daca este vorba despre suspendarea CIM cu plata indemnizatiei de 75% in baza art. 52 lit d), atunci in baza hotararii CA se da o decizie (pentru fiecare angajat in parte) de suspendare a activitatii pe perioada dorita......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua!Am 5 salariati.As vrea sa bag insa doar 4 angajati in somaj tehnic ptr 3 luni .Se poate? Sau trebuie sa-i bag pe toti?Ms (vezi toată discuția)
Urgent contributii somaj tehnic marinamarilena marinamarilena am depus la ITM documentatia necesara pentru somaj tehnic , conf, OUG 28/2009, adica scutite d plata contributiilor la buget, atat pentru angajator cat si ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic? nelamurire vio_adriana vio_adriana din anumite motive firma la care lucrez a trimis o anumita parte din angajati in somaj tehnic...insa acest lucru este doar in acte pt ca noi continuam sa ne ... (vezi toată discuția)