avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza schengen
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza schengen

Buna, am dubla cetatenie romana, maghiara si m-am casatorit cu un indian de 5 ani. Avem certificat de casatorie romana apostilat si dupa csatoria noastra locuim in India. In india am nascut pe fata noastra si acum are aproape 3 anisori. Sotul meu a primit oferta de loc de munca in Timisoara si vrem sa mergem inapoi in romania. Vrem sa venim cu Shengen visa si intrebarea mea e daca venim cu Hungarian schengen visa putem sa venim in romania sau trebuie Viza romaneasca? Cu schengen viza putem sa incepem sa facem permisul de sedere?
Multumesc mult pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 06:55, 7 Martie 2018
Romania nu face parte din Spatiul Schengen.

Alte detalii pe [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)
Visa pentru romania pentru un cetatean indian cu rezidenta de sedere timp de 2 ani in anglia laura_butterfly laura_butterfly buna ziua as dori sa stiu ,prietenul meu e cetatean indian si locuim impreuna in anglia ,londra,el are si rezidenta de sedere in UK ,valabila pe 2 ani ,si eu ... (vezi toată discuția)
Informații despre permis de muncă în marea britanie imojangam imojangam Buna, Eu am dubla cetatenie romana/maghiara si m-am casatorit cu un indian in 2013 ianuarie. De 1 an si jumatate am locuit impreuna in India si nu demult am ... (vezi toată discuția)