avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA ACHIZITIE INTRACOMUNITARA SERVICII
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA ACHIZITIE INTRACOMUNITARA SERVICII

Buna ziua,
Va rog mult, ma poate ajuta cineva in rezolvarea urmatoarei probleme?
O intreprindere individuala cu obiect de activitate hoteliera (tine contabilitate in partida simpla) primeste din Olanda o factura de comision de la o firma care i-a facut serviciul de a o promova in strainatate, astfel ca hotelul cu pricina sa fie cunoscut si in exterior. Intreprinderea individuala din Romania declara TVA trimestrial.
Intrebarea este: aceasta factura de servicii (comision) primita de la furnizorul din Olanda poate fi considerata achizitie intracomunitara si determina schimbarea perioade de raportare a TVA de la trimestru la luna?#-o
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters108649 , utilizator 20:52, 24 Octombrie 2009
imi cer scuze, e vorba de un serviciu si nu se declara nici in 390.

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar nely_mira nely_mira buna seara, am achizitionat o masina din olanda pt transport mf,(sh) a costat 16500 euro, pe factura tva este 0, va rog cum fac inregistrarile in conta? soc ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere d390 adrianabresug adrianabresug o micro care declata trimestrial tva-ul cum depune 390 tot la trimestru ? (vezi toată discuția)
Trecere la perioada fiscala lunara - achizitie intracomunitara andreea_flori andreea_flori Buna ziua, Daca am efectuat o achizitie intracomunitara de marfa in luna feb ( marfa facturata in 28 februarie 2014) incepand cu ce luna trecem la perioada ... (vezi toată discuția)