avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Comert online haine SH PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Comert online haine SH PFA

Buna ziua!

As dori sa imi creez un site de comert online de haine SH, haine din garderoba personala sau gasite efectiv prin magazine second hand. Ma gandeam sa ofer optiunea de a plati online dar si optiunea de a livra personal hainele. Daca le livrez personal trebuie sa emit bon? Si pentru cele trimise prin posta de ex. cum pot tine contabilitatea avand in vedere ca banii ii ridic cash atunci cand vine mandatul? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:21, 9 Aprilie 2018
Da, va va trebui casa de marcat la livrarea personala. Va inregistrati cu acel document primit cand va riidicati banii ramburs. Dar de obicei, firmele de curierat vireaza banii de la ramburs direct in contul bancar al vanzatorului.
Multumesc pentru raspuns! Dar in cazul mandatelor postale cum s-ar proceda? Pt ca acelea tot personal trebuie ridicate...
Daca optati sa ridicati banii de la ramburs personal si nu sa ii primiti in contul bancar al firmei, atunci ii inregistrati in contabilitate pe baza hartiei primite de la posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate magazin online de haine Mihai 234 Mihai 234 Buna. Intentionez sa deschid un magazin online de haine, dar am câteva nelămuriri. 1. Pentru livrarea de bunuri prin curier trebuie emisa factura fiscala? ... (vezi toată discuția)
Contabilitate vanzare on line danabobo danabobo Buna ziua,un ong care este platitoare de tva si are si activitati economice este obligata sa aiba casa de marcat pt. vanzarile on line? (vezi toată discuția)
Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)