avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... termen maxim pentru solutionare dosar dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

termen maxim pentru solutionare dosar dauna totala

va rog sa-mi spuneti care este termenul maxim pentru solutionarea unui dosar de dauna totala?
s-a facut evaluarea, s-a stabilit suma (in decursul a 2 luni) si acum astept de 2 saptamani sa aprobe plata despagubirii intrucat am cerut ca plata sa se faca in euro (ptr. ca am platit primele in euro). Mai intii ne-au spus ca nu se poate si dupa ce le-am aratat clauzele din contract care prevedeau cum se fac platile, au spus ca au nevoie de aprobare de la forul lor superior, aprobare care nu stim de ce intarzie
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 09:28, 27 Octombrie 2009
Cred ca ne scapa un amanunt.Masina a avut valoarea 6700 E cand ati asigurat-o prima data (in 2005) sau asigurarea ati facut-o in acest an (sau anul trecut) si suma asigurata a fost 65% din valoarea de nou(patru ani vechime) ?
Nu ne-ati spus care este suma asigurata in polita in vigoare?
Ce prevad conditiile de asigurare in cazul daunei totale? Se prevede o suma pentru epava (ex.25% ca la RCA) ?Se prevede ca asiguratorul nu preia epava in caz de dauna totala?
In principiu, in nota de calcul al despagubirii, trebuie sa fie cuprinse explicit toate sumele care au ca rezultat despagubirea finala.
astazi am primit confirmarea, suma finala 3085 euro, cu plata in euro in maxim o saptamana. multumesc tuturor celor care au raspuns intrebarilor mele si urez multa bafta si acelor persoane aflate in situatia prezentata de mine
Felicitari pentru solutionare pozitiva
Preturile autoturismelor DACIA se actualizeaza saptamanal.. Printr-un mesaj privat va trimit preturile valabile in saptamana 22 ... 28 mai 2007. Pentru o alta perioada adresati-va firmei DACIA.
Cu stima,
ing. Ioan Ciobanu
E bine ca sunteti multumita=D>
(desi noi am ramas total nelamuriti:( )

NB: Nu conteaza intentia ci rezultatul!!:thumbup:

Alte discuții în legătură

Dauna totala autoturism AMGanea AMGanea Cum se calculeaza valoarea de despagubire in cazul daunei totale in urma unui accident auto. Mentionez ca auto are anul de fabricatie 2006 si aprox. 35.000 ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco in caz de dauna totala manoliusorin manoliusorin Buna ziua Masina Logan Van ( autoutilitara ) cump. pe pers. juridica, an achizitie martie 2009 valoare asig. casco 6035 euro, firma ASTRA Piatra ... (vezi toată discuția)
In legatura cu [o companie de asigurari] deea_n deea_n Buna seara!Acum o luna am avut un accident rutier in care autoturismul mi-a fost avariatdestul de grav.Cei de la [editat de admin] mi-au oferit o suma cu care ... (vezi toată discuția)