avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz colaborare hipermarket
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz colaborare hipermarket

Lucrez ca mercantizor într-un hipermarket.
Astăzi când am venit la serviciu am fost întâmpinat de către organele de control la acces angajați și mi sa transmis că nu pot intra deoarece sa luat hotărârea de către șeful de raion ca să nu mai colaborez cu dânșii.
Motivele sunt aberante.
Cum pot cere explicații în scris pentru refuzul colaborării ?
Angajatorul e pus în situația de a mă concedia..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 22 Martie 2018
Contract pe perioada nedeterminată
In acest caz, va aflati la dispozitia angajatorului care va decide ce se va intampla cu raportul dvs. de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimis acasă de la muncă fără nicio explicație faranume92 faranume92 buna . am lucrat la o fabrica un an si 7 luni . in sfarsitul lunii noiembrie am cerut in data de 24 am cerut concediu fara plata o luna . In data de 3 ... (vezi toată discuția)
Solicitarea parasirii societatii in timpul programului de lucru theonewho theonewho Buna ziua, Am următoarea situație: fiind în preaviz, am fost chemata în biroul directorului pentru a da niște explicații verbale referitoare la modul ... (vezi toată discuția)
Abuz al angajatorului Nicoleta_anton1@yahoo.com Nicoleta_anton1@yahoo.com Cumnata mea a plecat la înmormântarea mamei in urma unui telefon cu angajatorul ei . Acesta a fost de acord cu cele 3 zile ca drept al angajatului pt deces ... (vezi toată discuția)