againstPAS a scris:
Inteleg abordarea. Cred ca banii ar fi fost mult mai utili vacantei copilului, dar când unii nu au ce face și vor sa-l sicaneze pe celălalt părinte, ajungem sa ne prezentam in Instanțe și sa dam banii la avocați.
Nu cred ca ati inteles abordarea.
Eu sunt unul dintre putinii avocati care nu ma lacomesc sa iau un proces ci ma rezum numai la banii de consultanta daca consider ca nu este in interesul clientului sub aspectul oportunitatii sa deschida un proces.Am exactitate si procedez exact cand este mai oportun la deschiderea unui proces.
Nu sunt adeptul deschiderii unor procese aiurea ci consider ca trebuie sa fie punct ochit punct lovit...
Este vorba de dreptul persoanei de a deschide un proces.
Nimeni nu are dreptul de a interzice unei persoane sa deschida un proces chiar daca este un proces aiurea din mai multe puncte de vedere.
Nici legea si nici instanta nu are acest drept fiind un drept garantat constitutional.
Putini insa stiu asa ceva deoarece constitutia este ceva ce la multi le scapa...
Va pot spune ca am un client care a crezut ca este un proces aiurea si l-a pierdut desi nu trebuia sa il piarda.Nici macar nu a considerat necesar sa aiba avocat angajat in acel caz si nici eu nu ma asteptam sa il piarda chiar si fara avocat.
Deci, mare atentie...deoarece adeseori poate fi loterie in astfel de cazuri pe familie...