avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare conditionata - inchisoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare conditionata - inchisoare

Prietenul meu are de executat o pedeapsa de 3 ani, 2 luni si 20 de zile de inchisoare cu executare din data de 20.noiembrie 2016. In acest timp după ce a trecut la regimul semideschis, a mers la munca fara plată, a participat la multe cursuri de calificare, a avut un comportament exemplar. Intrebarea mea este, cât are de executat din aceasta pedeapsa pana la eliberarea conditionata. Si cum trebuie sa procedez in cazul in care introducem cerere de eliberare conditionată la jumatate din pedeapsa executată. Trebuie sa angajez avocat sa-l reprezinte sau nu. Nu stiu cum sa fac calculele ca sa imi dau seama cand ajunge la jumatate din pedeapsa. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Liberare condiționatã - indeplinirea conditiilor melinaR melinaR nepotul meu intra in comisia de eliberare conditionata in ianuarie 2014 ce sanse are dacacomisia ii respinge eliberarea pentru ca sigur asta fae la primul ... (vezi toată discuția)
Cat inseamna 3 ani de inchisoare Ali1992 Ali1992 Un prieten a primit o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu executare in conditii de penitenciar in urma unui accident de masina soldat cu 2 morti. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata teodosie113 teodosie113 Buna ziua!Sotul meu are o condamnare la 2 ani de inchisoare din care a executat deja 10 luni.As vrea sa stiu daca poate fi eliberat conditionat la jumatate de ... (vezi toată discuția)